Väsymys, vitutus ja ahdistus

Varoitan etukäteen, tässä päivityksessä ei ole mitään positiivista. Tässä päivässä on jotain pahasti vialla ja sen pitäisi olla jo ohi. Mitään oikeasti pahaa ei kuitenkaan ole tapahtunut. Vitutuksen ja ahdistuksen sekoitus, jolle ei ole syytä.

Todennäköisesti epävakauteen ja ADHD:n piirteisiin kuuluva joko tai asenne jakaa mun päivät positiivisiin ja negatiivisiin. Mustiin ja valkoisiin, ilman harmaan sävyjä. Mä haluaisin todella löytää ne harmaan sävyt. Mä en vain tiedä miten.

Tuntuu, että jokainen asia osuu suoraan mun hermoon. Multa on kysytty päivän aikana lukemattomia kertoja, miksi olen vihainen. En mä ole vihainen. Tämä päivä on vain totaalisen negatiivinen päivä.

Mä olen kokeillut hoitaa vitutuksen sekaista ahdistustani opamoxilla, eristäytymällä kuuntelemaan kirjaa, eristäytymällä katsomaan Greyn anatomiaa, syömällä suklaata, syömällä kasan joulutorttuja, nettishoppailemalla, makaamalla painopeiton alla piilossa koko maailmaa. Onko mistään ollut hyötyä? Ei. Toimivia vitutusahdistuksen lievitys vinkkejä otetaan vastaan.

Pahinta on se, etten tiedä syytä. Läheiset kärsivät ihan turhaan kun mä olen kiukkuinen kuin ampiainen ja mä en osaa edes kertoa mistä tämä johtuu. Ehkä nousin sängystä väärällä jalalla, kun ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.

Olisin täysin valmis menemään nukkumaan. Menemään nukkumaan ennen klo 18 ja herätä uuteen päivään täysin levänneenä ja aurinkoisesti hymyilevänä. Kaunis ajatus, mutta onko näin koskaan oikeasti tapahtunut. Ei. Mä en ole aamuihminen. Tämään en ole ollut ihminen ollenkaan.

Tuntuu hullulta ajatella, että tätä vuotta on jäljellä alle kaksi viikkoa. Vuosi 2020 on ollut jokalailla täysi farssi. Eikä pelkästään mulle, vain ihan koko maailmalle. Ensivuoteen olisi hirveen kiva mennä positiivisin mielin ja iloisesti kohti uusia haasteita.

Mulle koko vuosi 2021 on vielä auki. Mulla ei ole tietoa mistään tulevasta. Työnteko ja sairasloman kesto on täysi kysymysmerkki. Maailman tilanne on täysi kysymysmerkki. Koko elämä on yhtä isoa kysymysmerkkiä. Miten tätä voi kestää? Miten tämän epätietoisuuden kanssa voi elää? Hyviä vinkkejä otetaan vastaan!

Mun insragramissa on käynnissä arvonta Protect your peace –kotijoogan miniretriitti pakettiin. Käy osallistumassa siihen, niin voit löytää loppuvuoteesi edes jotain positiivista.

Nyt ajattelin hoitaa vitutuksen sekaista ahdistusväsymystäni syömällä vielä yhden pussin suklaata. Mennään kohti huomista leuka maassa ja uusia pettymyksiä odotellen.

Jaa tämä kirjoitus:

2 kommenttia artikkeliin “Väsymys, vitutus ja ahdistus

  1. ei muuta sanottavaa kuin : ”I feel you….” … Tsemppiä ja sitten kun löydät helpotuksen tähän vitutusen ja ahdistuksen sekaiseen oloon niin kerro toki. Kaikki vinkit tervetulleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *