Koko perheen joogaa ja läsnäoloa

Jooga on ollut mulle jo kauan tärkeä voimavara, kuten olen kertonut aikaisemmassa postauksessani. Oon saanut @annamarijogaxin ihanan joogapaketin kokeiltavakseni ja se on ollut täydellinen

Eilen oli vuorossa koko perheen läsnäolo harjoitus, joka tehtiin illalla yhdessä tyttäreni kanssa.

Läsnäoloa

Ennen harjoitusta sai valita itselleen pehmolelun, joka otetaan mukaan harjoitukseen. Tyttäreni lähti tähän kaikki tai ei mitään asenteella ja valitsi suurimman pehmolelun jonka löysi. Hyvin onnistui harjoituksen tekeminen kuvassa olevan yksisarvisen kanssa.

Mentiin yhdessä olohuoneen lattialle makaamaan ja kuuntelemaan harjoitusta. Harjoitus oli lyhyt, muutaman minuutin mittainen ja juuri sopiva vauhdikkaalle tytölleni.

Maattiin vierekkäin ja molemmat keskittyi omaan hengitykseensä. Kun harjoitus loppui Emma kysyi, joko se loppui? Muutama paikallaan olo minuutti teki selvästi hyvää ja hidasti vauhtia nukkumaan menoa varten.

Joogaa

Haluan ottaa lapset mukaan mun harrastuksiin ja ostin Hyvän yön jooga- kirjan auttamaan lapsia tutustumaan joogaan. Kirja osoittautui menestykseksi. Alussa oli pieni satu ja sitten yksinkertaisia, helppoja ja rauhoittavia jooga asanoita.

Jooga on auttanut mua paljon ja haluan, että lapset pääsee osaksi mun iloa. Sovittiin, että tästä tulee tapa ja aletaan enemmän joogata yhdessä.

Ensimmäinen asana oli vuori. Emma katsoi kirjasta kuvan ja totesi. että hei mähän osaan. Oli ihana rauhoittua yhdessä ja nähdä lapsesta onnistumisen ilo. Tehtiin yhdessä ja sitten otin jokaisesta asanasta kuvan. Emma halusi tarkistaa jokaisen, että kuvat ovat varmasti onnistuneita. Tarkkaa, pitää tehdä täysillä, eikä vain sinne päin. Havaittavissa on samaa mustavalkoisuutta kuin munkin ajattelussa. Ehkä osa siitä onkin persoona kysymys.

Tuntui, että me molemmat saatiin hirveästi irti harjoituksesta. Oltiin ja tehtiin yhdessä. Meidän oma, mutta yhteinen rauhoittumishetki.

Seuraa instagramissa ja facebookissa

Jaa tämä kirjoitus:

1 kommentti artikkeliin “Koko perheen joogaa ja läsnäoloa

  1. Oi kuullostaa ihanalta! Kävin ihan miettimään, että pitäisikö minunkin kokeilla? 🙂 Osata illan rauhoittumista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *